Sikre deg bord på 17. mai

17. mai er en av de mest feirede høytidene i Norge, og det er en dag for å feire sammen med venner og familie. Hos oss kan du feire nasjonaldagen med deilig mat og god drikke på våre restauranter. Vi har laget en oversikt over åpningstidene og tilbyr online reservasjon på de fleste av stedene for å gjøre det enkelt for deg å feire nasjonaldagen med oss.

Vi ønsker deg velkommen til å feire 17. mai på våre restauranter, der du kan nyte god mat og atmosfæren av en ekstra hyggelig dag. Vi har utvidet våre åpningstider på flere av våre restauranter, og du kan enkelt reservere bord på vår nettside eller ved å kontakte restauranten direkte.

Vi vil også minne deg om at 17. mai er en populær dag, og bordene fylles raskt. Derfor anbefaler vi at du reserverer bord så tidlig som mulig for å sikre dere plass. I uteserveringene er det kun drop-in.

Noen av våre restauranter tar kun imot drop-in denne dagen. Dette gjelder Herlig Land, som åpner kl. 09.00. Her kan du komme innom og få en fantastisk utsikt til toget som går forbi morgen og ettermiddag. Patrick Pub & Restaurant åpner kl. 10.00 og Burger Bordello åpner kl. 12.00.

Besøk den enkelte restaurant sin nettside for å reservere bord og se mer informasjon om meny. Vi ønsker deg en fantastisk nasjonaldag og ser frem til å feire sammen med deg!