Nærmere smaken av Italia kommer du ikke Bestill bord Bestill Take Away Bestill leveringSe meny Kjøp gavekort her! Kan brukes i alle våre restauranter Nærmere smaken av Italia kommer du ikke Bestill bord Bestill Take Away Bestill leveringSe meny Kjøp gavekort her! Kan brukes i alle våre restauranter Nærmere smaken av Italia kommer du ikke Bestill bord Bestill Take Away Bestill leveringSe meny Kjøp gavekort her! Kan brukes i alle våre restauranter Se meny Besøksadresse: Markensgate 8, 4611 Kristiansand Tlf: 99 31 50 50 E-post: post@bellini-krs.no Åpningstider: Mandag-lørdag fra: 11:00 Søndag fra: 13:00 Kjøp gavekort her! Kan brukes i alle våre restauranter × Meld deg inn i vår kundeklubb, og få 25% på en valgfri rett! REGISTRER DEG MIN SIDE Se full Lunsjmeny Se full Á la carte meny Levering Bestill levering her Siste nytt Julegaven til den som har alt 🎁 Black Week: Gaven som smaker godt – til ekstra gode priser! 🖤 Italiensk Jul på Bellini Bellini inviterer til en smakfull og annerledes julefeiring med sin unike vri på julebordet – Italiensk Jul Feir 17. mai med oss 🇳🇴 17. mai er en dag for feiring, parader og samhold – og selvfølgelig, nydelig mat! Våre restauranter ønsker deg velkommen til å feire Norges nasjonaldag med åpne armer og åpne dører. Planlegg årets 17. Mai feiring 🇳🇴 Er du klar for å gjøre årets 17. mai-feiring uforglemmelig? Enten du planlegger en hyggelig familiesamling, en koselig middag med venner, eller et festmåltid for å markere anledningen, så har vi det du trenger! Her får du full oversikt over hvilke restauranter som tar imot reservasjoner slik at du kan planlegge dagen best mulig. Åpningstider i påsken Med påsken rett rundt hjørnet ønsker vi å informere deg om våre justerte åpningstider slik at du kan planlegge dine besøk hos oss på best mulig måte. Her er en oversikt over når du kan besøke våre restauranter i Kristiansand denne påsken. Spis Ute Uka tilbudsretter Prøv nye og gamle steder under Spis Ute Uka i Kristiansand 4.-10. mars 2024 - og kanskje finner du noen nye favoritter🍴 Meld deg på vårt nyhetsbrev: