De 5 beste restaurantene for julebordet i Kristiansand 2022

Julebordsesongen 2022 er endelig her!

 

Slakter Sørensen

VELKOMMEN TIL JULEHUSET

Det er mange grunner til å holde årets julebord hos oss på Julehuset. Her kan du nyte smaken av svineribbe, pinnekjøtt, riskrem og det som hører julen til. I tillegg til julens klassikere er det også mulig å sette sammen en meny spesielt til deres behov!

I andre etasje finner du våre selskapslokaler hvor dere får et lukket lokale for dere selv med egen bar hvor vi skal sørge for at dere får tidenes julebord. Send oss en epost, så sender vi deg hele julemenyen! post@slaktersorensen.no


Rasmus

KLASSISK JUL HOS RASMUS

Lite eller stort selskap– vi er klare for å arrangere deres julebord! Hos oss kan du nyte smaken av lutefisk, ribbe, pinnekjøtt, riskrem og det som hører julen til – eller vår a la carte og våre spennende smaksmenyer.

Vi er også meget stolte av vinkartet vårt, og våre sommelierer velger mer enn gjerne ut vin som hever smaken på måltidet. Ta kontakt for full meny. Vi har også mulighet for selskap i eget rom.

Bestill ditt julebord på: post@cafe-rasmus.no

eller book online for under 10 personer på www.mat-uteliv.no


Brygghuset

Genuint, uhøytidelig og koselig

På Brygghuset kan du velge mellom juletallerken, eller retter fra vår egne meny som er full av deilige BBQ retter og eget brygget øl som passer til. Et perfekt sted for mingling over en runde shuffelboard og mulighet for eget rom til julebordet.  

Bestill på brygghuset@mat-uteliv.no


Herlig Land

Perfekt for vennegjengen

Byens midtpunkt for god mat, drikke og selskap. Med en stor og variert meny finner alle noe de kan kose seg med når dere skal samles. 

Spis, drikk og vær glad! 

Bestill på: post@herligland.no


Montana Grill & Pub

Et aktivitetsfylt julebord

I det opplevelsesrike lokalet får du i tillegg til klassisk julemat, et rikt utvalg deilige retter å velge imellom. Med flere pubspill som et hyggelig tillegg til julebordet; Social Dart, biljard, shuffleboard og arkadespill får dere en morsom og stemningsfull feiring. 

Bestill på: montana@mat-uteliv.no