Tap Takeover med Kinn Bryggeri hos Patricks!

Bli med på en uforglemmelig aften på Patricks den 27. april når vi arrangerer en Tap Takeover med Kinn Bryggeri fra Florø. Vi har invitert Martin Tønder Smith, produktutvikler på Feddie Ocean Distillery, til å dele sin kunnskap om brygging med oss og Pål Bagge Skar, tidligere bartender hos Patricks og kjent fra Første Date på TVNorge, vil ta over baren. Det vil bli en kveld fylt med spennende smaking og god service, så reserver bord på våre nettsider eller send oss en e-post for å sikre deg plass!

Hos Patricks elsker vi å dele vår lidenskap for godt drikke og god mat med våre gjester, og nå er vi glade for å kunne invitere deg til en spesiell kveld med Kinn Bryggeri fra Florø. Vi vil gi deg en uforglemmelig smaksopplevelse når vi arrangerer Tap Takeover på vår bar den 27. april.

Vi er glade for å ha Martin Tønder Smith, produktutvikler på Feddie Ocean Distillery, til å dele sin kunnskap om brygging med oss denne kvelden. Han vil guide deg gjennom smaksprøver av noen av de beste ølene fra Kinn Bryggeri og gi deg innsikt i bryggingsprosessen. Dette er en enestående sjanse til å lære mer om ølbrygging og å smake på noen fantastiske øl.

Pål Bagge Skar vil også være til stede denne kvelden og vil ta over baren. Pål er en av Norges mest kjente bartendere, og han har tidligere jobbet hos Patricks. Han vil sørge for at du får den beste servicen og at du har en flott opplevelse hos oss.

Det vil være begrenset med plass på arrangementet, så vi anbefaler at du reserverer bord på våre nettsider på «https://www.mat-uteliv.no/patricks/» eller sender en e-post til patricks@mat-uteliv.no så snart som mulig.

Vi gleder oss til å se deg på Patricks den 27. april når vi tar deg med på en smaksreise du ikke vil gå glipp av. Bli med oss på Tap Takeover med Kinn Bryggeri fra Florø, Martin Tønder Smith og Pål Bagge Skar for en kveld fylt med spennende ølsmaking og god service!