Sommerfesten de ansatte ikke vil gå glipp av

Sommeren er rett rundt hjørnet, og det er på tide å begynne å planlegge en uforglemmelig sommerfest for de ansatte! Vi vet at det å samle venner og kolleger for en sosial anledning er en flott måte å feire på.

Vi ønsker å hjelpe dere å arrangere en vellykket sommerfest, og en viktig del av enhver fest er selvfølgelig maten! På våre restauranter tilbyr vi et bredt utvalg av smakfulle retter som er laget av våre erfarne team av kokker.

Du får også innendørs selskapslokaler på flere av våre restauranter, slik at dere kan ha en hyggelig avlukket feiring sammen uten forstyrrelser.

Dere kan spise på deres favoritt restaurant og forsett kvelden med morsomme aktiviteter på The Sailor eller Montana Pub og Grill!

Montana byr på en rekke morsomme pub-spill, som modern dart, shuffleboard, arkadespill og biljard. Og på The Sailor kan dere synge deres favorittsanger og ha det gøy med karaoke eller prøve lykken med musikkbingo. Aktiviteter som garantert vil underholde dere resten av kvelden.

Ta kontakt med restauranten dere ønsker å besøke for å få mer informasjon om selskapslokaler og meny, slik at dere kan begynne å planlegge den beste sommerfesten noensinne! Vi ser frem til å høre fra dere og hjelpe dere med å skape en uforglemmelig opplevelse for de ansatte.

Velkommen til oss!