Sjømat & Chablis på Rasmus – KUN 30 plasser igjen!

Christer Berens og André Misund ønsker velkommen til en eksklusiv middag og flott aften med mange delikatesser fra havet.

Ved flere anledninger har Rasmus fått besøk av denne populære duoen, og nå er det kun 30 plasser igjen!

Sted: Rasmus, markensgate 22

Når: 20. april 2024 kl. 19.00

Pris: 1595,- + billettavgift

Berens har selv valgt ut noen fantastiske viner fra Solera som han skal veilede deg igjennom. Så hold av datoen og kom og bli med oss for en herlig aften! Vi håper å se deg der!

NB: Aldersgrense 18 år

Kjøp billetter på: https://mat-uteliv.hoopla.no/event/rasmus-christerberens

Spørsmål? Send oss en e-post: post@cafe-rasmus.no

 

André Misund

Sjømatlegenden André Misund er en av Norges fremste eksperter innen havets delikatesser, Rosini kaviar og fagsjef hos Lerøy Sjømatgruppen.

Andrè, en lidenskapelig kokk med et sterkt forhold til havet, dedikerer det meste av sin fritid til fisking og dykking.

Han har en unik fortellerevne og inngående kunnskap om råvarene fra vår kyst. Utforsk sjømaten som blir servert og dra nytte av hans 30 års erfaring som sjømatekspert og aktiv fikser.

 

Christer Berens

Christer er kåret til Norges beste vinkelner to ganger og har bakgrunn fra restauranter som Bagatelle, Bølgen & Moi og Le Canard.

Han har også skrevet en rekke mat- og vinbøker og er fast innslag på P4s Nytelsesfredag. Christer holder også foredrag for vinklubber og bedrifter rundt om i hele landet.

Siden år 2000 har Christer utviklet vinserien Cuvée Christer Berens, som har blitt en stor suksess. Hovedtanken er at vinene skal ha en signatur fra området de kommer fra og at de skal passe godt til mat.

Han blander vinene i samarbeid med anerkjente vinmakere i Frankrike, Italia og Spania, men setter alltid sitt personlige preg på vinene uten at de mister sitt lokale særpreg.