Planlegg årets julebord 2023

Julebordsesongen 2023 er snart i gang og nå er tiden inne for å planlegge hvor og hvordan dere skal finne den ultimate julestemningen her i Kristiansand!

Velkommen til julehuset Slakter Sørensen

Det er mange grunner til å holde årets julebord hos oss på Julehuset. Her kan du nyte smaken av svineribbe, pinnekjøtt, riskrem og det som hører julen til. I tillegg til julens klassikere er det også mulig å sette sammen en meny spesielt til deres behov!

I andre etasje finner du våre selskapslokaler hvor dere får et lukket lokale for dere selv med egen bar hvor vi skal sørge for at dere får tidenes julebord.

Anmeldelse fra FVN

Ta kontakt for tilbud: post@slaktersorensen.no

Klassisk jul hos Rasmus

Lite eller stort selskap – vi er klare for å arrangere deres julebord! Hos oss kan du nyte smaken av lutefisk, ribbe, pinnekjøtt og det som hører julen til – eller våre spennende smaksmenyer.

Vi er også meget stolte av vinkartet vårt, og våre sommelierer velger mer enn gjerne ut vin som hever smaken på måltidet. Ta kontakt for full meny. Vi har også mulighet for selskap i eget rom.

Anmeldelse fra FVN

Bestill ditt julebord på: post@cafe-rasmus.no

eller book online for under 10 personer på www.mat-uteliv.no

 

En Herlig Jul

Byens midtpunkt for god mat, drikke og selskap. Herlig Land har en stor og variert meny hvor alle finner noe de kan kose seg med når dere skal samles.

Bestill på: post@herligland.no

Julebord i et opplevelsesrikt lokale

I tillegg til klassisk julemat, har vi også et rikt utvalg deilige retter å velge imellom. Vi har også flere pubspill som er et hyggelig tillegg til julebordet; Social Dart, biljard og shuffleboard.

Bestill på: montana@mat-uteliv.no