Nyåpning i de gamle lokalene til Montana Pub og Restaurant

Mat & Uteliv driver flere av Kristiansands mest populære restauranter. Nå lanseres det nye konseptet På Markens midt i byens paradegate. Der skal vi tilby det vi selv beskriver som «rimelig hygge» for folk flest.

Det nye konseptet er resultatet av det vi opplever som et tydelig behov og ønske i markedet. For folk har like lyst til å gå ut og spise en matbit eller ta noe å drikke sammen, selv om det er dyrtid.

Det nye utelivstilskuddet blir en kombinasjon av et uformelt spisested og en trivelig nabolagspub. Filosofien bak etableringen er ganske enkelt er at god mat og godt drikke skal være moro og ikke koste skjorta. Derfor skal vi servere skikkelig mat i rause porsjoner, ha et stort utvalg drikke med gjestfrie priser, og en inkluderende og livlig atmosfære.

Det nye stedet sikter ikke mot en bestemt målgruppe, men ønsker å favne bredt. På Markens skal åpne til lunsj og ha matservering frem til kl. 21 hele uken. I helgene blir det høy stemning og liv fram til kl. 02. Målet er at På Markens skal være like attraktivt om det er en kjapp jobblunsj, et hverdagstreff med kjæresten eller et lystig lørdagslag med venner.

På Markens åpner den 17. april kl. 11.00 i lokalene som tidligere huset restauranten Montana. Det nye konseptet i kombinasjon med de lune og innbydende lokalene med peis og den store uteserveringen gjør det til et suverent sted å treffes, enten det er kaldt i lufta eller heit sørlandssommer.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til nyåpningen «På Markens» når vi åpner dørene i april. Følg med på våre sosiale mediekanaler for oppdateringer om åpningsdato og spesialtilbud. Vi gleder oss til å dele denne spennende reisen med deg!

 

Følg oss på:

Instagram: https://www.instagram.com/pamarkenskrs/

Facebook: https://www.facebook.com/pamarkenskrs/

 

Artikkel i FVN

https://www.fvn.no/nyheter/lokalt/i/al1j7a/utelivskongen-med-ny-restaurant-en-av-de-stoerste