Bli med på Tap Takeover med Rivington Brewing Co. og Brew York!

Vi er glade for å invitere deg til en spennende kveld med de engelske bryggeriene Rivington Brewing Co. og Brew York 29. september fra kl. 17.00.

Dette blir en fantastisk kveld med utsøkte øl, kunnskapsrike representanter, og en mulighet til å utforske deres unike tilnærminger til håndverksbrygging. Les videre for å lære mer om hva du kan forvente på denne begivenheten.

Du kan enkelt reservere bord på vår nettside eller sende en e-post til patricks@mat-uteliv.no for å sikre deg plass på denne begivenheten. Vi ser frem til å dele denne ølreisen med deg!

Da er det på tide å samle ølelskere for nok et Tap Takeover-arrangement, og denne gangen er det engelske bryggerier som står i rampelyset – Rivington Brewing Co. og Brew York 🙌 Vi har håndplukket 4 forskjellige øl fra hver av disse bryggeriene, som vil være tilgjengelige på tap, i tillegg til en spennende bottleshare-opplevelse!

Men det er ikke alt – vi har også gleden av å ønske representanter fra Rivington Brewing Co. og Brew York velkommen til Patricks. De vil dele sin lidenskap og kunnskap om bryggekunst, samt gi oss innsikt i hva de for tiden jobber med. Dette blir en lærerik opplevelse som alle ølelskere vil sette pris på!

La oss ta en nærmere titt på våre gjester:

Brew York: Dette bryggeriet er hjemmehørende i den vakre byen York, bare en kort times kjøretur fra Leeds. Det ble grunnlagt i 2016 av Wayne Smith og Lee Grabham, to venner som delte en felles lidenskap for håndverksøl. Etter å ha møtt hverandre på et utdrikningslag, begynte de å brygge sammen hjemme, og det tok ikke lang tid før bryggeriet deres fant sitt hjem i det travle sentrum av York. Deres tilnærming er enkel – de brygger øl de selv elsker å drikke, og de elsker å eksperimentere med ingredienser og stiler. De henter inspirasjon fra alt mulig, fra nye humletyper til spennende cocktailer og desserter de har smakt. De lar også seg inspirere av popkultur, film og musikk, og dette reflekteres i deres smakfulle og kreative brygg. Selv om de er kjent for sin lekne og nysgjerrige tilnærming, er alt de gjør preget av lidenskap og en øye for detaljer.

Rivington Brewing: Dette bryggeriet ligger litt mer landlig til, omtrent en times kjøretur fra Manchester, og ble grunnlagt i 2014. Til tross for sin beliggenhet, er de en moderne håndverksbryggeri som fokuserer på innovative stiler, samtidig som de henter inspirasjon fra fortiden. De ser verden som sin inspirasjonskilde, men deres hjerte og sjel er sterkt knyttet til lokalsamfunnet. Rivington Brewing har som mål å lage det aller beste ølet innenfor de stiler de elsker, og de har oppnådd stor suksess i sitt lokalsamfunn. Fra barleywine til gårdsøl, er det ingen ølstil de ikke tør å utforske. De ser opp til bryggere som aldri er fornøyde med det de lager, og det er denne lidenskapen som driver dem til å stadig forbedre seg.

🤩 Så gjør deg klar for en kveld i selskap med Brew York og Rivington Brewing Co. Du kan enkelt reservere bord på vår nettside eller sende en e-post til patricks@mat-uteliv.no for å sikre deg plass på denne begivenheten. Vi ser frem til å dele denne ølreisen med deg!

 

Arrangement: https://fb.me/e/1pCiFQVuC