Bli med på Karaoke NM kvalifisering hos The Sailor!

The Sailor er stolte av å kunne være en av vertskapene for kvalifiseringen til årets NM i Karaoke! Bli med på karaokefesten, meld deg på og grip sjansen til å bli Norgesmester!

I år har The Sailor den store æren av å arrangere kvalifiseringen til NM i Karaoke! Dette betyr at du kan komme og synge med oss, og få muligheten til å delta i regionfinalen den 17. juni her hos oss. De to beste i solo-klassen og beste duett vil få muligheten til å representere regionen i NM i Trondheim. Og det er ikke alt – den eller de som vinner NM vil bli sendt videre til VM i Panama, med fly og opphold inkludert!

Det blir totalt fire runder med kvalifisering, så du har god tid til å vise frem dine sangferdigheter. Kvalifiseringsrundene holdes:

  • 22. april
  • 6. mai
  • 20. mai
  • 3. juni.

Vi på The Sailor gleder oss til å skape minner for livet med dere. Så meld deg på, grip mikrofonen og syng som du aldri har sunget før! Vi lover en skikkelig karaokefest og en opplevelse du sent vil glemme.

Så hva venter du på? Kom på en av våre kvalik kvelder for å sikre deg plass til vår regionale finale den 17.06, der vårt dommerpanel bestemmer hvem i sør som skal til Trondheim, og få sjansen til å bli Norgesmester i Karaoke! 

Arrangementet finner du her.

Les mer om deltakelse og konkurransen på https://www.karaokenm.com/