Årets fineste julegaver 🎄🎁✨

Det nærmer seg jul og julegavehandelen er godt i gang for mange. Vi vet at julen handler om å dele fine øyeblikk og skape minner med de man er glad i. Derfor vil vi foreslå å gi gaven av opplevelser!

I stedet for å gi de vanlige gavene som kan ende opp i et hjørne eller i et skap, hvorfor ikke gi noe som vil sette et smil på ansiktet til dine kjære og skape varige minner?

4 Retters Middag med Ole Martin Alfsen

Opplev en herlig aften med matglede når Ole Martin Alfsen, kjent fra TVNorges «4 stjerners middag,» inntar Rasmus den 9. februar 2024 kl. 19.00. Det blir en reise der mat og drikke forenes i perfekt harmoni, skapt av en av Norges mest anerkjente kokker.

Kjøp Billetter på: https://mat-uteliv.hoopla.no/

Sjømat & Chablis på Rasmus med Christer Berens & André Misund

Christer Berens og André Misund ønsker velkommen til  en eksklusiv middag og flott aften med mange delikatesser fra havet. Og for å gjøre dette middagsarrangementet enda mer spesielt, har Christer Berens selv valgt ut noen fantastiske viner fra Solera som han skal veilede deg igjennom.

Kjøp Billetter på: https://mat-uteliv.hoopla.no/

En Smakfull Julegave 

Gled en du er glad i med et gavekort som kan brukes på mat og drikke på alle våre 13 restauranter og utesteder i Kristiansand.

Kjøp Gavekort på: https://mat-uteliv.gifty.no/

Vi ønsker deg en magisk juletid fylt med kjærlighet, latter og uforglemmelige opplevelser!