Mikrobryggeri

Visste du at øl regnes som kanskje verdenshistoriens aller første kulturdrikk og ifølge arkeologene var avgjørende for at de første sivilisasjonene oppstod? På Christianssand Brygghus tar vi historien og øl-opplevelsen like alvorlig som våre kunder.

Våre ølsorter har særpreg og karakter, og du vil bli overrasket over hvor stort mangfoldet er. Basert på bryggermisterens egne oppskrifter får du ekte håndverksøl rett fra vårt eget mikrobryggeri. Som et lite bryggeri er vi svært fleksible, du vil derfor ofte finne nye og spennende øltyper i kranene. Fra bryggeriet via lagringstankene er det ikke mange meter det har flyttet seg før du kan nyte et skummende glass.

Til godt øl hører god mat. Fra vår spanske kullgrill kommer det matopplevelser som er i tråd med konseptet; Store smaker i rause porsjoner.

Velkommen som vår gjest!

 

 

Fra Korn Til Glass Brygghuset

Åpningstider

Mandag - Lørdag
Fra kl. 15.00

Søndag
STENGT

E-mail:
booking@christianssand-brygghus.no
Telefon: +47 417 26 000

Vand & Meltdown